Reviews

Nimrod

Onze hond leerde na een zware blessure weer lopen maar werd niet meer de oude. Het was aan alles te merken dat hij het zwaar had. Lange wandelingen gingen niet meer, iedere avond liep hij van vermoeidheid kreupel en er werd nooit meer gekwispeld.

Eva echter heeft met haar grote dosis expertise precies dat gedaan wat nodig was. Ze luisterde goed naar ons verhaal, voelde aan wat nodig was en ging in respect met

onze hond om. De eerste acupunctuurbehandeling had een geweldig effect. Nimrod danste ineens weer als een veulen tijdens het lopen. De eerste keer dat we hem weer

zagen kwispelen tijdens een wandeling konden we wel huilen van blijdschap.  De volgende behandelingen zetten de 
puntjes op de i. Een jaar na de eerste behandeling zijn we inmiddels zover dat vrijwel alle klachten verdwenen zijn. We zijn er zielsgelukkig mee.

Dankjewel, Eva!

Martha de Roos en Bettie Prins


Donna

Ik was al een jaar aan het tobben met mijn bouvier Donna (toen nog 9 en inmiddels 11 jaar). Het begon met kreupel lopen en artrose in haar onderrug toen een giardia besmetting en daarna chronische alvleesklier ontsteking.

Eva vroeg toen hoe ik tegenover acupunctuur stond. Nou daar had ik al goede ervaringen mee bij mijn paarden, dus dat hebben we gedaan. Nu wordt Donna iedere drie maanden behandeld door Eva en daar knapt Donna goed van op. En ik ben daardoor ook heel blij.Ik kan het iedereen aanraden.

Hilde Boelhouwer